Εγγυήσεις - Λοιπές Ανακοινώσεις

- Εγγύηση Ασύρματων Ηλεκτρονικών Συσκευών Τεχνολογίας Εμπορίας της «JUMBO Α.Ε.Ε.» - κάντε κλικ εδώ.

- Εγγύηση Ηλεκτρικών Συσκευών Εμπορίας της «JUMBO Α.Ε.Ε.» - κάντε κλικ εδώ.

- Εγγύηση Ποδηλάτων Εμπορίας της «JUMBO Α.Ε.Ε.» - κάντε κλικ εδώ.

- Συστατικά & Διατροφική επισήμανση σοκολατών Milka για Βουλγαρία - Ρουμανία - κάντε κλικ εδω.


26.02.2019

Γνωστοποιείται στο καταναλωτικό κοινό ότι η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει σε απόσυρση του προϊόντος ρηχού πιάτου μελαμίνης με παράσταση Disney Frozen, με αριθμό παρτίδας Lot No 0716 και κωδικό είδους (Item No) 6115010 και του ρηχού πιάτου μελαμίνης με παράσταση Star Wars, με αριθμό παρτίδας Lot No 1115 και κωδικό είδους (Item No) 5184010, από τα σημεία πώλησης μέχρις ότου εκδοθούν οι οριστικές αποφάσεις επί των σχετικών αιτημάτων επανεξέτασης.

Βασική μας δέσμευση είναι η διάθεση προϊόντων που τηρούν αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, σύμφωνα με την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία και για το λόγο αυτό είμαστε και σε συνεχή συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.


27/12/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αναφορικά με δημοσίευμα που αναφέρεται σε αισθητική απεικόνιση σακουλίτσας δώρου από τα καταστήματα και το eshop μας, η Jumbo AEE διευκρινίζει τα κάτωθι :

  • η συγκεκριμένη σακουλίτσα δώρου επωλείτο στα καταστήματα μας χωρίς να έχει γίνει αντιληπτό ούτε από τον αγοραστή, ούτε από τους πελάτες μας που την αγόραζαν για πολύ καιρό ότι μια σφραγίδα και ένα γραμματόσημο εποχής μπορούσε να δημιουργήσει λάθος συνειρμούς.
  • Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό από πελάτη και μας υποδείχθηκε αποφασίστηκε να αποσυρθεί και να καταστραφεί.

03/04/2018

Γνωστοποιείται στο καταναλωτικό κοινό ότι η εταιρεία προέβη άμεσα σε απόσυρση από την κατανάλωση του προϊόντος Πλαστικά Πηρούνια Χρυσού χρώματος, προέλευσης Κίνας, με κωδικό προμηθευτή (Item no) CC-01F, κωδικό είδους 1153909, αριθμό γραμμοκώδικα (barcode) 0473858000032, αριθμό παρτίδας (Lot No) ΑΖ-161224, μετά από ενημέρωσή της από τον ΕΦΕΤ ότι σύμφωνα με ειδοποίηση που έλαβε μέσω του συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (RASFF) για το προϊόν αυτό, διαπιστώθηκε ολική μετανάστευση σε συγκέντρωση, που υπερβαίνει το ανώτατο νομοθετικά επιτρεπόμενο όριο για τη χρήση του σε επαφή με τρόφιμα.

 

 

07/04/2016

Η εταιρεία JUMBO απέσυρε από την αγορά προϊόντα με εμπορική ονομασία "Disney chokolate chip cookies", προέλευσης Δανίας, σε μεταλλική συσκευασία των 150g έκαστο, με αριθμούς γραμμωκώδικα 5776879010963, 5776879013735 και με διάφορες ημερομηνίες λήξης, λόγω ανακριβούς επισήμανσης από την προμηθεύτρια Δανέζικη εταιρεία.

Το ζήτημα ανέκυψε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο από την Δανέζικη επιχείρηση παρασκευής και συσκευασία των προϊόντων "Jacosbsens Bakery Ltd".

Τα ανωτέρω προϊόντα εμπεριέχουν συστατικό γάλακτος που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας σε άτομα με αλλεργία ή δυσανεξία στο γάλα και στα συστατικά του.

Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα και είναι αλλεργικοί στο γάλα και στα συστατικά του, να μην τα καταναλώσουν.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία JUMBO ΑΕΕ, με πλήρη σεβασμό προς τους Έλληνες καταναλωτές, έχει ως βασική προτεραιότητα την προσφορά προϊόντων που διασφαλίζουν την τήρηση αυστηρών προδιαγραφών ποιότητας και ασφάλειας και παραμένει σε συνεργασία με όλες τις αρμόδιες αρχές.