Πώς θα Παραγγείλετε

Πώς μπορώ να παραγγείλω στο E-JUMBO;

1. Online

Βήμα 1o

Επιλέξτε όλα τα προϊόντα που επιθυμείτε πατώντας στο "Προσθήκη στο Καλάθι" και όταν ολοκληρώσετε τις αγορές σας κάντε κλικ στο "Παραγγελία Τώρα". Εναλλακτικά, αν θέλετε να ελέγξετε τα είδη σας πριν προχωρήσετε υπάρχει η δυνατότητα πατώντας "Επεξεργασία Καλαθιού".

Βήμα 2o

Εάν είστε ήδη πελάτης, κάντε Login για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα και να δημιουργήσετε λογαριασμό την στιγμή που θα ολοκληρώνεται την παραγγελίας σας κάντε κλικ στο "Συνέχεια στην Checkout".

Βήμα 3ο

Εάν επιθυμείτε να κάνετε  "Δώρο" σε  κάποιο Αγαπημένο σας πρόσωπο επιλέξτε το σχετικό πεδίο. Συμπληρώστε στην ενότητα "Ποιος θα παραλάβει & Πού" τα στοιχεία του παραλήπτη του Δώρου και στην ενότητα "Ποιος Παραγγέλνει" τα δικά σας στοιχεία.

Εάν η παραγγελία προορίζεται για εσάς, αρκεί να συμπληρώσετε μόνο την ενότητα "Ποιος θα παραλάβει & Πού" χωρίς να επιλέξετε το πεδίο "Δώρο" και να αφήσετε επιλεγμένο το πεδίο "Ίδια με διεύθυνση αποστολής". Στο πεδίο "Παρατηρήσεις" μπορείτε να σημειώσετε πληροφορίες, όπως π.χ. οδηγίες για τη διεύθυνση αποστολής, όροφο κλπ. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την έκδοση Τιμολογίου αντί της Απλής Απόδειξης, επιλέξτε το από το μενού του πεδίου "Επιλογή Παραστατικού".

Βήμα 4ο

Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής από τις επιλογές που εμφανίζονται:

    > Αντικαταβολή

Αφορά εξόφληση της παραγγελίας σας, όταν σας παραδοθεί στο χώρο που έχετε επιλέξει στον εκάστοτε διανομέα. Το κόστος Αντικαταβολής ορίζεται στα 0,99€ και προστίθεται στο συνολικό ποσό της παραγγελίας σας, ανεξαρτήτως αν υπερβαίνει τα 50€ ή όχι. Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής ισχύει για παραγγελίες άνω των 25€.

    > Τραπεζική Κατάθεση

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα εμφανιστούν οι λογαριασμοί των συνεργαζόμενων με εμάς τραπεζών. Η παραγγελία θα σας αποσταλεί μόνο αφότου προβείτε στην Τραπεζική Κατάθεση.

ΠΡΟΣΟΧΗ, μην αμελήσετε να συμπληρώσετε στις παρατηρήσεις της κατάθεσης  τα τελευταία 7 ψηφία του αριθμού της παραγγελίας (π.χ. Α158888).

    > PayPal ή Πιστωτική/ Prepaid Κάρτα

Αν έχετε λογαριασμό στο PayPal ή επιθυμείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω Πιστωτικής Κάρτας επιλέξτε το πεδίο "Διάβασα & συμφωνώ με τους όρους χρήσης" στο κάτω δεξιά μέρος της σελίδας και στη συνέχεια το "Ολοκλήρωση Παραγγελίας" και θα μεταφερθείτε στη σελίδα σύνδεσης PayPal ή στη Secure Φόρμα της Τράπεζας

Επιλέξτε το πεδίο "Διάβασα & συμφωνώ με τους όρους χρήσης" στο κάτω μέρος της σελίδας και τέλος το "Ολοκλήρωση Παραγγελίας".

Τελικό στάδιο παραγγελίας

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα εμφανιστεί στην οθόνη σας ο 12ψήφιος Αριθμός Παραγγελίας (π.χ. Α00000058888) και θα λάβετε επιβεβαιωτικό e-mail & sms στο αριθμό κινητού που έχετε καταχωρήσει με την περίληψη της αγοράς σας. Αν δεν λάβετε τις παραπάνω ειδοποιήσεις πιθανότατα να μην έχετε καταχωρήσει ορθά την παραγγελία σας ή το e-mail σας και σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 801 11 65330 (από σταθερό) ή στο 214 41 65330 (από κινητό ή σταθερό).

2. Τηλεφωνικά:

Αν χρειάζεστε βοήθεια για να καταχωρήσετε την παραγγελία σας ή για οποιοδήποτε άλλο θέμα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 801 11 65330 (από σταθερό) ή στο 214 4165330 (από κινητό ή σταθερό). Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί από Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-21:00 και Σάββατο 09:00-20:00 (εκτός επισήμων εορτών και αργιών).

Σημείωση: Οι κλήσεις χρεώνονται σύμφωνα με τις ισχύουσες χρεώσεις του παρόχου σας.